DESPRE NOI

TEXmarket este o companie de familie din Tirolul de Sud, care activează în domeniul textilelor. Compania este specializată în producerea articolelor de îmbrăcăminte sportivă.

TEXmarket a fost înfiinţată în anul 1987 de cei doi fraţi Heinrich şi Christoph Widmann, împreună cu Peter Stadler, cumnatul lor. Începând cu anul 2015, în cadrul companiei lucrează şi tânăra generaţie, începând cu Andreas şi Eva Maria Widmann.

La începutul anilor 1990, TEXmarket a importat în principal sacoşe de bumbac din China, pe care le-a imprimat în Bolzano. În 1993 am deschis primul departament de cusut în Timişoara (Romania). Acolo au fost produse primele articole promoţionale şi lenjerii pentru corporaţiile internaţionale, la sfârșitul anilor 1990.

În anii următori, am dezvoltat echipamente pentru ciclism pentru firmele italiene şi am continuat extinderea gamei de produse. Astăzi, TEXmarket este unul dintre liderii în producţia de îmbrăcăminte pentru ciclism şi producător de articole vestimentare personalizate pentru alergare, sporturi de iarnă, triatlon şi diverse sporturi de echipă cum ar fi: fotbal, baschet, handbal, etc.
În fiecare an, peste 7,000 de echipe de ciclişti, triatlon şi alergare au încredere în produsele noastre.
Ne străduim să câştigăm mai mult teren la sporturile în echipă, cum ar fi fotbal, handbal, etc.

_mg_4591_mod-1024x500px

Cu un total de peste 1,200 angajaţi, compania comercializează produse în peste cincizeci de ţări. TEXmarket, cu sediul central în Tirolul de Sud, are patru fabrici de producţie în România şi o subsidiară de vânzări în America.

Toţi membrii familiei şi mulţi dintre angajaţi sunt pasionaţi de sporturi şi testează noile produse (împreună cu sportivii profesionişti).
Heinrich Widmann, directorul de producţie, şi fiul său Andreas sunt ciclişti pasionaţi, iar Christoph Widmann a finalizat jumătate de maraton la vârsta de 50 de ani,

într-o oră şi 13 minute.

Puterea companiei noastre stă în dezvoltarea şi producţia echipamentelor sportive individualizate de înaltă calitate.
Dorim să construim împreună cu clienţii noştri o relaţie de încredere, bazată pe un parteneriat, prin intermediul unor servicii calitative. Relaţiile strânse pe care le avem cu clienţii noştri sunt cheia succesului. Clienţii noştri sunt capitalul nostru şi le suntem recunoscători.

This post is also available in: Engleză Germană Italiană Franceză