MATERIALE

TEXmarket foloseste exclusiv materiale textile functionale de prima clasa, sigiliul producatorului Fabricat în Italia si Fabricat în Elvetia.

Materialele noastre provin atât de la producatori de textile renumiti din Italia cât si din procesarea personala a materialelor, prin fabricarea acestora la fabricile de ?esaturi cu care colaboram de multi ani.

Materialele sunt tesute la o companie din nordul Italiei, în Bergamo. Compania produce cu succes ?esaturi si poate rezista cu succes presiunii venite din partea asa numitelor tari cu forta de munca ieftina.

img_5063-mod-artema-625x300px
img_4716-goal-625x300px

Acelasi principiu se aplica si pentru vopsitorie, o afacere de familie din Bergamo, cu care noi colaboram deja de foarte multi ani. Managementul productiei si asigurarea calitatii corespund celor mai înalte cerinte de calitate.

Cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de ultima generatie conform celor mai recente norme UE sunt asigurate caracteristici excelente de respirabilitate si confort la purtare pentru materialele produse.

Proprietatile tehnice a materialului, cum ar fi respirabilitate, durabilitatea si elasticitatea, sunt optimizate pentru fiecare sport, astfel încât practicantul este echipat cu cele mai bune materiale pentru sportul ales.

Toate materialele sunt testate intern si extern, pentru a asigura îndeplinirea cerintelor. În cataloagele noastre veti regasi specificatiile exacte pentru fiecare material (Download Area).

This post is also available in: Engleză Germană Italiană Franceză