PARTENERIATE

Colaborarea cu universitati si sportivi de performanta este foarte importanta pentru TEXmarket, pentru a mentine în permanenta sporitul inovativ.

Printre diferite colaborari, urmatoarele sunt subliniate:

  • Universitatea din Innsbruck
  • Facultatea de Textile din Iasi
  • Echipa de ciclism Merida
  • Fostul campion mondial Maurizio Fondriest
  • Alergatoarea la 100 km Hermann Achmüller

Universitatea din Iasi

Universitatea din Iasi este cea mai prestigioasa universitate cu profil de textile din România.
Angajatii bine pregatiti si motivati reprezinta baza unui viitor plin de succes. De aceea, ne dorim sa câstigam talente noi în domeniu. TEXmarket organizeaza o competitie anuala pentru crearea de produs, ofera stagii de pregatire si burse fiecarui student talentat.

tabella-aerodynamik-en
technology-partnership-RADON

Universitatea din Innsbruck

Împreuna cu universitatea din Innsbruck realizam o serie de cercetari în domeniul aerodinamicii.
Compania noastra are o vasta experienta în aerodinamica. Din acest motiv, multe marci cunoscute solicita companiei noastre productia de îmbracaminte. În cadrul Centrului Tehnologic din Innsbruck, materialele sunt evaluate punând accent pe caracteristicile aerodinamice. Cu ajutorul combinatiei corecte a diferitelor materiale si a unui tipar sofisticat reusim sa obtinem valori aerodinamice optime pentru produsul finit.

Echipa Radon, Maurizio Fondriest & Hermann Achmüller

Toate materialele si produsele noastre sunt testate de catre echipe sportive nationale si internationale. Maurizio Fondriest, fost campion mondial la ciclism si echipa de ciclism montan Radon, una dintre cele mai importante echipe de ciclism de pe scena internationala, ne ofera feedback-uri specifice testând produsele noastre în toate conditiile meteorologice.
În domeniul alergarii si al atletismului, colaboram îndeaproape cu Hermann Achmüller, unul dintre cei mai buni alergatori pe distanta de 100 km din întreaga lume.

This post is also available in: Engleză Germană Italiană Franceză