DEPARTAMENT  COASERE

Gestionam în prezent patru departamente de cusut în România. În companiile noastre lucreaza 600 de croitorese, reprezentând aproape jumatate din întregul nostru personal.

În cadrul tuturor locatiilor noastre sunt efectuate periodic audituri interne pentru calitate, pentru a preveni erorile si pentru a mentine un standard satisfacator de calitate.

Metode de lucru

Materialele croite sunt adunate si împachetate în pachete ce sunt distribuite de catre supraveghetoare catre croitorese. Fiecare croitoreasa efectueaza o anumita procedura inclusa în fluxul de lucru.

Imediat ce croitoreasa a finalizat procedura, pachetul este dat catre urmatoarea croitoreasa.

Controlul calitatii

Fiecare croitoreasa verifica prima si ultima parte cusuta de ea. Supraveghetoarele verifica întregul proces de productie. Dupa finalizarea procesului de coasere, sunt îndepartate capetele atelor iar bunurile sunt livrate catre punctul de control final. Aici, partile sunt verificate optic pentru eventuale defecte de coasere si de material.

mcso629-625x300px
others-14-625x300px

Sunt verificate de asemenea si dimensiunile, prin compararea articolului vestimentar final cu tabelul de marimi si imaginea, prin verificarea propunerii de grafica.
Dupa inspectia finala, partile sunt calcate si ambalate.

TEXmarket are un total de peste 600 de croitorese si peste 700 de utilaje moderne de cusut.

Parcul nostru de utilaje incluse atât echipamente traditionale de cusut cum ar fi: masini de cusut cu overlock si coverlock, cât si masini speciale de cusut, de exemplu masini pentru aplicarea de paspoal sau închideri elastice.

Diversele departamente de cusut sunt gestionate de catre directorii de productie, asigurând un schimb constant de cunostinte între departamente prin intermediul academiei înfiintate în vara anului 2016.

This post is also available in: Engleză Germană Italiană Franceză