Cine suntem

Cu un numar de peste o mie de angajati, avand puncte de lucru situate pe intreg teritoriul Romaniei, Cottontex este unul dintre cei mai mari producatori de articole textile din tara, precum si cel mai important producator de echipamente pentru ciclism din Europa, alături partenerii italieni de la Texmarket. De la tricouri, pantaloni scurti, sepci, imbracaminte sportiva (treninguri, jachete) si echipamente sportive, compania noastra este unul dintre producatorii importanti de textile la nivel mondial atat din domeniul sportiv, cat si cel publicitar.

Compania noastra se poate mandri cu un numar mare de clienti din Europa de vest, dar si din Statele Unite. Printre partenerii nostri importanti se numara compania Fruit of the Loom, fiind importatori si distribuitori ale textilelor oferite de aceasta. Oferim servicii de personalizare (publicitate pe material textil) prin serigrafie, broderie si transfer sublimatic.

Pe parcursul celor 20 de ani de activitate, am dezvoltat un sistem de vanzare a materialelor promotionale, efectuat, in principal, prin intermediul distribuitorilor, fie ca s-au numit agentii de publicitate, comercianti de articole textile sau articole sportive, prestatori de servicii de imprimare serigrafica sau broderie.

Clientii Nostri

Compania noastra este onorata de a produce echipament sportiv si diverse textile pentru nume mari din ciclismul mondial, precum Merida.

Gigantul articolelor sportive, Decathlon, se numara printre clientii nostri, furnizand pentru acesta gama de echipamente de ciclism pentru intreg lantul de reprezentanțe aflate pe mapamond. In Romania, Cottontex este unul dintre furnizorii principali pentru Decathlon.

Satisfactia clientului este, insa, un deziderat ce nu tine cont de statului cumparatorului, iar toti cei care ne calca pragul sunt la fel importanti pentru noi. Un client multumit ne face ziua mai frumoasa, ne face sa zambim, stiind ca obiectivul final este indeplinit.

© 2017 Cottontex. Toate drepturile rezervate.

Back to top